Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mlyen tapszert adjunk elso...

Mlyen tapszert adjunk elso perctol a kisbabamnak majd ha megszuletik? Anyukak mik a tapasztalatok es melyik tapszerrol, melyiket adtatok babatoknak?

Figyelt kérdés
Tudom hogy nem lesz eleg tejem mert az elso kislanyomnal sem volt es elso perctol kellett tapszer is neki,de nem akarjuk ugyan azt adni neki mint a lanyomnak,Lactana Toepfert adtunk .
2010. márc. 13. 19:30
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Csakis Milupa!! A többitől vagy hasfájás, vagy nem volt kaki. Könnyű szülést kívánok!
2010. márc. 17. 14:18
 22/23 anonim ***** válasza:

Én Beba Ha 1-est adtam a lányomnak másfél hetes korától, mert szó szerint semmit nem hízott, mellette persze szopott is. Nálunk bevált, semmi baja nem volt tőle csak zöld a kakija.

Azt hiszem én úgy csinálnám, hogy megvennék egy dobozzal és mérném mennyit szopik (pedig mérlegellenes vagyok, de a te megnyugtatásodra lehet, hogy jó) és ha nem hízik rendesen akkor adnék csak neki tápszert. Én megértelek, hogy akarsz minden eshetőségre felkészülve tartani otthon egy dobozzal, de én is azt mondom, hogy gondolkodj pozitívan! :-)

2010. márc. 17. 15:07
 23/23 A kérdező kommentje:
Koszike mindenkinek a tanacsokat,a segitsegeket,es a jo kivansagokat!!! Minden jot kivanok mindenkinek!!!!
2010. ápr. 10. 22:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!