Aerob edzés ebéd előtt, van értelme?
Figyelt kérdés
Hétköznap csak ebédidőben van időm edzeni, 30-40 percet kocogok, elég nagydarab vagyok, 95 kiló. Utána viszont eszem, ennem kell, általában barna rizs+csirke+valami zöldség a menüm. 160 g CH diétát tartok, inzulinrezisztens vagyok, napi ötször eszem. Hétvégén 2x1 óra spinning, vagy súlyzós torna. Heti kétszer este laza úszkálás. Egyelőre nem mértem magam, egy hónapja csinálom, de sokkal kevésbé érzem lomhának magam, és mintha kicsivel lazábban lennének a nadrágjaim, könnyebb lehajolni cipőt kötni, stb.
Szóval aerob edzés kajálás előtt jó, vagy inkább nem jó?
2018. febr. 7. 15:05
1/1 anonim válasza:
Edzz nyugodtan, de egyel kevesebbet akkor fogyni fogsz és szálkasodni. Onnantól hogy sportolsz csak arra kell figyelmed hogy több kalóriát használj fel minden nap mint amennyit beviszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!