Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ennek van értelme?

Ennek van értelme?

Figyelt kérdés

[link]

Nem szeretem az ilyen 30 napos cuccokat, de ezt ki akarom próbálni. Szerintetek van értelme, ha megcsinálom ezt, aztán az ennél intenzívebbet, utána meg a kettő egyszerre?Az kb 3 hónap. Szerintetek van értelme? A fenekem lapos, a combom meg nem elég vékony. Elérhetek így valamit? (És persze nem eszek csokit, pékárut, gyorskaját, fehér kenyeret, csak vizet iszom.)

2015. febr. 27. 14:45
 1/2 anonim ***** válasza:
Igen,kicsit erősödsz es jobb lesz a mozgasod de fejlődni külsőre nem fogsz tőle,főleg hogy etrended sincs ami meg az edzesnel is fontosabb.
2015. febr. 27. 15:26
 2/2 A kérdező kommentje:
De akkor milyen étrenddel egyek? Nem szeretnék olyan nagyon durva étrendet, mert végül is nem vagyok túlsúlyos, meg szerintem kövérnek sem számítok, de akkor sem vagyok elégedett az alakommal. Hogy kellene étkeznem, hogy látható legyen az edzés eredménye? (Kerek fenék, vékony és formás combok)
2015. febr. 27. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!