Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért akarom csinálni? Van...

Miért akarom csinálni? Van így értelme? 16/l

Figyelt kérdés

Kiskoromtól kezdve a mai napig mindig is imádtam/imádom elképzelni, hogy akrobatikus dolgokat csinálok. Régen vékony voltam kisebb koromban de a lelki problémáimat evéssel oldottam egy kicsit... Nem vagyok disznó, de nem is vékony, karcsú. Kiskoromban semmilyen edzésre nem jártam mint pl balett.

Egy történet hatására ami magával ragadott, 2 nappal rá azon kaptam magam, hogy eldöntöttem, hogy leginkább nyujtani, illetve edzeni kezdek itthon. Sosem vonzott az artista/cirkusz világ, most is így érzem. Csak meg akarom csinálni, magaménak akarom tudni ezeket mint pl kézenállás, gyertya, hajlékonyság, spárga és stb. Ok hogy elkezdtem csinálni de miértem nincsen, csak úgy. Normális ez?

U.i: elnézést ha vannak hibák benne, telefonról írtam.

2017. dec. 1. 00:02
 1/2 anonim ***** válasza:
Normális. Az nem normális, hogy éjfélkor fent vagy.
2017. dec. 1. 00:29
 2/2 anonim ***** válasza:
Normális. Csináld csak, a mozgás egészséges, fejlesztheted is vele magad.
2017. dec. 1. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!