Súllyal futásnak van értelme?
Figyelt kérdés
Szerintetek van értelme a súllyal futásnak? Bokasúlyra és/vagy súlymellényre gondolok.
Nem fogyni szeretnék, hanem sebességet növelni, szóval lehetőleg ne önjelölt személyi edzők írjanak, hanem olyanok, akik tényleg versenyszerűen futnak, és megpróbálkoztak már vele.
2015. máj. 26. 04:08
1/5 anonim válasza:
En ugyan nem vagyok atleta, de edzettem atletakkal (bar igaz, hogy nem sprinterekkel, nekik lehet, hogy segit), de sose lattam oket sullyal futni. Szerintem semmi ertelme, egesz egyszeruen nem a sulyok altal esetleg osszeszedheto extra ero limitalja a futas sebesseget.
2/5 anonim válasza:
a bokasúly a mozgást teheti tönkre,a súlymellényben futás a gerincet,porckorongokat,ízületeket.
úgy szokták ezt,hogy a derekadon van egy bőröv,arra rá van erősítve egy 3-4 méteres kötél/lánc és húzol magad után a földön egy gumi kerék külsőt.
így nem terelődik hosszirányban plusz súllyal rázó ütődő mozgás közben a gerincoszlop.
4/5 anonim válasza:
a másik változata-
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi! Legalább már ezt is tudom. Láttam már ilyen hámba fogott embereket tv-ben, élőben még nem. Inkább hanyagolom a súlyt akkor, és keményebben résztávozok helyette.
2015. máj. 27. 02:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!