A Nemzeti Közszolgálati Egyetem fizikai alkalmasságira pontosabban a fekvenyomás gyakorlattára, hogyan érdemes készülni?
Ha pl.: Lány vagyok és nem igen emeltem súlyokat ezelőtt. Itthon van ilyen "Dumbells" súlyzó, ha azzal lehet akkor milyen gyakorlatokat érdemes elvégezni? 25 kg kell majd kinyomni 25x, durván 2 és fél hónap múlva.
Illetve a távol ugrás gyakorlatot pedig csak ismeteljem amig messzebbre nem jutok?
Köszi ha tudtok segíteni.
Köszönöm a választ!
És ha anyagi helyzett miatt a terem nem opció? :/
Figyelj, neked kell mérlegelni.
Viszont a fekvőtámasz meg a fekvenyomás két hasonló gyakorlat. Ha a fekvő nem megy, akkor a fekvenyomás sem biztos, hogy az erősséged.
Ráadásul fekve még sosem nyomtál és nincs hozzá felszerelésed. Beszéld ezt még át a szüleiddel, edződdel, gondold át.
Én személy szerint ilyen körülmények mellett a fekvőtámaszt választanám. Nem tudom abból mennyit kell.
Szia!
Én tavaly már megcsináltam az alkalmasságit, és úgy volt, hogy a fekvenyomás, és a hajlított karú függés között választani kellett.
Értelem szerűen aki nem tudott fekvenyomni, az ment 'lógni' :D
Úgyhogy lemész egy parkba, ott tudsz húzódzkodni, és távolugrani is!
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!