Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért kell plusz szénhidrátot...

Miért kell plusz szénhidrátot bevinni ha elkezdek edzeni?

Figyelt kérdés
160 cm 45 kg lány vagyok. Elkezdtem konditerembe járni, ahol azt mondták hogy vigyek be plusz szénhidrátot, hogy híztak egy kicsit. Miért?
2018. jan. 28. 19:17
 1/4 anonim ***** válasza:
Mert a semmiből nem lesz valami.Ha le akarok kocsikázni Nyíregyre Pestről,akkor minimum egy 10esért meg kell tankolnom a kocsiba is.Az emberi testtel is ez a helyzet.
2018. jan. 28. 19:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Anélkül is lehet edzeni, hogy előtte bekajálnál. Az emberi test nem úgy működik, hogy csak akkor tud valamit csinálni, ha épp van "üzemanyag" a gyomorban, belekben. Ez így a józan észnek ellentmondana, és a természetben minden kőkeményen logikusan működik:)

Én ha csak tehetem, éhgyomorra edzek, ha nagyon éhes vagyok már edzés előtt, akkor egy müzliszeletet benyomok, de inkább mellőzőm az edzés előtti evést (beleértve a tápkieg shake-eket).

2018. jan. 28. 19:38
 3/4 anonim ***** válasza:

Pluszkalóriát kell bevinni, ha neked nem szimpatikus a szénhidrát, ehetsz zsírt is, feltéve, hogy a fehérjebeviteled eddig is rendben volt (izmosodáskor több kell, de nagyon pici lehet a különbség az esetedben).

Pluszkalória sem kell sok, az izmosodás nem megy gyorsan.

2018. jan. 28. 19:45
 4/4 anonim ***** válasza:

Miért? Mert manapság az egyik legjövedelmezőbb üzlet a hordókban árult fehérjék és egyéb szemetek forgalmazása, sokkal többet lehet ezen keresni, mint egy sima konditerem üzemeltetésén.

Azt neked kell tudnod, hogy miért jársz konditerembe. Ha csak azért, hogy formában tartsd magad, akkor szerintem tegyél rá nagy ívben, mi mit mond, mozogj, de ne ilyen mesterséges mérgekkel akarj testtömeget növelni.

2018. jan. 30. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!