100% Whey Protein Professional vagy Zero Isobest? Tömegnövelés alatt mennyi szénhidrátot érdemes bevinni minimum?
4-5g/tskg minőségi ch. [link]
De amit linkeltél az nem szénhidrát.
Komolyan nem értem honnan vettétek le hogy kezdő vagyok és nem vágom a testépitést a 6. vagyok itt a ranglistán. Már 3 éve tömegelek 64kg-ról kezdtem. De eddig is megvolt a 70-75dkg csirke meg 300g rizs szóval nőttem de közben ment a pizza minden egyéb igy biztos nem gondoltam kevés lenne a ch. De most januártól ráállok hogy tisztán csak elsődleges tápanyagokat viszek be és sokan irják 3-4 is megindithat de testmesteren 6g/tskg-ot ajánlanak azért az én tömegembe elég nagy különbségeket jelent ezt. nem mindeggy hogy 320 vagy 480g ch-t viszek be egy nap.
A fehérjés rész azért kérdeztem mert a napi 2 adag wheybe lenne 6g szénhidrát ami nem összetett és az isobesttel semmit nem vinnék be, elég lenne csak a pufirizst,zabot,quinoát,meg a barnarizst számolnom.
Szerintem egy olcsó fehérjét keress magadnak..+Valami erős multi vitamint + Creatint !
A szükséges szénhidrát mennyiség egyén függő..!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!