Hogyan izmosodhatok gyorsan? És súlyt is szeretnék felszedni.
Bővebben, 190cm vagyok és 68kg. Hobbi szinten kosarazom, kézizem,focizom de régebben komolyan kosaraztam. Szálkás vagyok, mármint megvan a hasizom, mellizom, hátizom, de a karom vékony.(de van vagy 1 méter :D). A vállam széles a hasam kockás, mellizmom is van de a karom vékony és sokan gyengének néznek, de egy szkander után belátják hogy nem.. Kocogni, és biciglizni szoktam hogy növeljem az állóképességemet, és gyakorlatokat is végzek amik így néznek ki:
Bicepsz
Triepsz
Hasizom (felső,alsó)
Fekvőtámasz
Húzóckodás
Mellizom
Mindből 5x8-at végzek. Már gondoltam arra hogy növelem a súlyokat, vagy többet csinálok, de nemtudom pontosan mit is tegyek. Meg a súlyom is eléggé kevés a magasságomhoz, mert hiába vagyok szálkás poló alatt vékonynak tűnök így a csajoknak se mindig jövök be(akik a nagydarabokat szeretik)EGY FŐ PROBLÉMA: tejfehérje, tojásfehérje, és szója érzékeny vagyok. (Testömegnövelő szert is ajálnhattok)Várom az értelmes válaszokat..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!