Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyire jellemző konditerembe...

Mennyire jellemző konditeremben, hogy a férfiak bámulják a nőket? (például a feneküket guggolás, kitörés közben)

Figyelt kérdés
Nők, ti hogy élitek ezt meg és hogy veszítek rá magatok, hogy ennek ellenére elmenjek edzeni.
2017. aug. 14. 20:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
89%
ha ez ekkora probléma akkor guggoló napokra kölcsön veszed a barátod egyik kinyúlt térdig érő pamut rövid gatyáját a helyett,hogy feszülősben nyomnád és máris szinte láthatatlan leszel.
2017. aug. 15. 21:46
 12/16 anonim ***** válasza:
0%

Jó olvasni, hogy létezik, akiben van erkölcsi tartás.

Nagyon jól látod kérdező, a konditerembe járásnak igenis része az ingyenműsor a férfiaknak (elvileg az edzésért fizet mindenki). Léteznek konditermek csak nőknek.

A strand is problémás, így van.

Nagyon hízelgő egy nőnek, ha megbámulják, meg a férfi is élvezi, de az élvezet kérészéletű, mert pontosan itt kezdődik a hűtlenség, másra vágyás... Nem véletlen az annyi széthulló párkapcsolat.

Sajnálom, hogy ez annyi mindenkit megtéveszt és tőrbe csal...

2018. jan. 14. 16:21
 13/16 gargamella válasza:
Édes,a férfiaktól nem menekülhetsz.Ezek állatok,tapló perverz mind.Mindenhol ott vannak.Nem vagyok feminista de nem menekülhetsz tölük,Ez tény.De az elöttem válaszoló jó tanácsot adott,vedd fel a pasid kinyúlt pizsijét.És Nehogy azt Hidd a pasid nem néz meg más nöket,nem veri a farkát másra...ennyi
2018. febr. 6. 11:59
 14/16 anonim ***** válasza:
Ezért vannak külön női termek.
2018. jún. 13. 11:19
 15/16 anonim ***** válasza:
13: Kikérem magamnak. Sem tapló, sem perverz nem vagyok férfiként. Vannak katolikus úriemberek is, nem mindenki alpári mocskos szájú proletár. (Bár a nők között is sok van). A nyilvánosan káromkodó nőket (és férfikat) a helyszínen kellene felpofozni.
2018. jún. 13. 11:21
 16/16 anonim ***** válasza:
15: Megkérdezhetem, hogy jársz-e konditerembe (vagy a hozzád hasonló felfogású ismerőseid)? Vagy más mozgásfajta vált be?
2018. jún. 26. 13:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!