Mennyire jellemző konditeremben, hogy a férfiak bámulják a nőket? (például a feneküket guggolás, kitörés közben)
Hazudik aki azt mondja, hogy nem, vagy esetleg a saját neméhez vonzódik, azért nem. :)
Na jó, nem bámulják kocsonyán logó szemekkel, de néha a odalesnek, periférikus látásunkban ott van. Sőt átsuhan az agyukon két gyakorlat közt, hogy "hmmm, ez igen, húúú de jó segg, vagy mell, de jó lenne ..." stb stb. Aztán megint a gyakorlatukra koncentrálnak.
Mikor a párommal megyek, akkor néha figyelni szoktam a him társakat, és csak szép csendben mosolygok ha észreveszem, hogy azért oda-oda lesnek rá. Meg néha magamban mondom, " irigykedsz mi?" :D
Ettől eltekintve, nyugodtam menj edzeni. :)
"Ez az egy dolog nagyon taszít az ilyen helyekben."
Akkor gondolom, strandra sem jársz és csak olyan öltözetben jársz, ahol nem látszik az alakod!
Strandon általában a vízben vagyok, de valóban amíg a parton vagyok tudnak nézni. Személy szerint én próbálom csökkenteni a parton bikiniben töltött időt és lehetőség szerint, ha csak ülünk, sétálunk strandruha vagy kendő van rajtam. (Nem azért, mert szégyelném az alakom.) De szerintem sokkal zavaróbb, ha guggolásnál a kinyomott seggem bámulja valami. Strandom a párommal vagyok, edzés közben egyedül lennék.
Néhányszor voltam eddig csak edzeni, de például az egyik kondiban a taposó/fúrógép direkt úgy volt elhelyezve, hogy a pultosnak kitűnő kilátása legyen rá, magamtól észre sem vettem volna, ha az ismerősöm (pultos) nem hívja rá fel a figyelmet, hogy mennyire örül, hogy végre egy jó fenekű leányzó is használja a gépet.
Szerintem megpróbálok olyan időben menni amikor kevesen vannak, főleg ha ilyen gyakorlatokat akarok végezni.
Egyébként köszönöm a válaszaitok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!