Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 185cm-el magas vagyok a...

185cm-el magas vagyok a Parkourozáshoz?

Figyelt kérdés
Olyan fejhez vágást kaptam hogy a Parkourosok azok nem 185 cm magasak hanem 160 - 170cm Hát lol xD
2010. máj. 6. 23:34
 1/9 anonim válasza:
egyáltalán nem. szerintem az a jó, ha magas vagy és nagyon könnyű
2010. máj. 8. 09:49
 2/9 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy túl magas valamihez. Max nehezebb megcsinálni egy-két dolgot, de olyan akkor sincs, hogy TÓL magas. Hajrá!
2010. máj. 14. 07:08
 3/9 A kérdező kommentje:
De lehetséges akkor hogy egy-két dolgot könnyebben is meg csinálok! :D Kösz!
2010. máj. 14. 11:03
 4/9 anonim ***** válasza:
teljesen jó... a kisebbek jobban tudnak freerunolni, viszont te a magasságodhoz adódóan nagyobbat tudsz ugrani mint távban, mint felfele a falon :)
2010. máj. 14. 16:38
 5/9 A kérdező kommentje:
Jaja épp ma derült ki hogy milyen jó hogy magas vagyok! 3an voltunk és én voltam az egyedüli aki el tudott érdni egy magas falat! xD bár ők ketten nagyobbat ugranak :S XD bár nekem van egy kis feleslegem is! de nem sok
2010. máj. 14. 23:34
 6/9 anonim válasza:
Akármekkora méretű emberke lehet jó parkouros, csak vannak olyan akadályok amikkel nem tudsz mit kezdeni mert túl alacsony vagy és nem éred el vagy túl magas és nem férsz át viszont így más akadályok leküzdése is könnyebb
2011. febr. 15. 17:18
 7/9 anonim ***** válasza:
én 188 cm vagyok és 15 éves...2 hónapja kezdtem el parkourozni és örülök,hogy ilyen magasan is jól csinálom :D
2011. júl. 18. 18:51
 8/9 A kérdező kommentje:
én meg örülök hogy befejeztem mert tönkre teszem a térdem! bárhogy is csinálod a térdednek nem jó! főleg nem fiatalon!
2011. júl. 18. 21:17
 9/9 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok:már én is befejeztem,rájöttem hogy semmit nem tudok elérni vele,inkább csak futok simán
2011. szept. 8. 21:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!