Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Parkourozáshoz baj ha magas...

Parkourozáshoz baj ha magas vagyok?

Figyelt kérdés
183 vagyok! Az sok?
2010. máj. 9. 11:35
 1/5 A kérdező kommentje:
ja és 16/F ha ez számít szóval még növök majd pár centit!
2010. máj. 9. 11:36
 2/5 anonim válasza:
rajtad áll porbáld ki majd meglátod
2010. máj. 9. 11:43
 3/5 A kérdező kommentje:
Hát eddig nem jelentett gondot de valójában milyennek jobb lenni? magasabb vagy alacsonyabb?
2010. máj. 9. 12:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy jobb vagy rosszabb... én szeretnék olyan magas lenni, mert sok sportolónál a magasság és a ruganyosság együtt jár, vagy éppen nagyok a lábai és több az erő benne, nagyobbat tud ugrani, stb. így pl könnyebben tudsz távolt ugrani és falat mászni. de aki alacsony az általában fürgébb és néha az állóképessége is jobb és kisebb a súlya így nem hat rá annyira a gravitáció -> jobban tud trükközni, szaltózni, stb :) De most tök mind1, nem ettől függ a parkour.
2010. máj. 9. 17:12
 5/5 A kérdező kommentje:
akkor jó! egyenlőre ketten vagyunk parkourosok és a haverom alacsonyabb én meg sokkal magasabb! ő igaz fürgébb és igen szebben tud trükközni stb nekem hát van rajtam egy kis felesleg vagyis "csak" 20 kg annyival kevesebnek kellene lennem hogy jó legyen de futásban gyors vagyok erősebb de nem annyira nagyod ugró!
2010. máj. 9. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!