Kezdetnek elég lenn egy vagy két 5 kilós súlyzó? Lesz látszata, ha naponta többször edzek vele?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok, de nagyon vékony. Konditeremhez nincs időm, s ha nem muszáj akkor nem is mennék. Gondoltam, hogy vegyek egy kisebb súlyt(olyat amelyiket fél kézzel emelgetik) és itthoni edzéssel kicsit gyúrnék. Lesz látszata? Van értelme megvenni? A látszat alatt nem a kockás has meg kőkemény bicepszre gondoltam, hanem egy kicsit vastagodjon a karom.2010. máj. 6. 15:54
11/12 anonim válasza:
Teljesen így gondolom én is, jártam terembe 18 évesen kezdtem de 90%-a ARNOLD akar lenni és tükörbe feszít meg arcoskodik, műmájer divat gyúrósok. 1 évig le is tojtam most itthon kezdtem újra 2 db 5 kg os egykezes. 5x15 bicepszre utolsó körben pedig amennyi megy. Majd fekvőtámasz ez is többrészre osztva. Bicepszre elég egy ideig a súly ha kezdő vagy, arra elég, hogy picit izmosabb légy az átlagnál, de bőviteni kell de kb akkor kell bőviteni ha sorozatonként 15-20 db ot már könnyen megcsinálsz szabályosan. Ha 8-10 db megy szabályosan egy súllyal akkor az kb jó lehet edzésre, de mondom 5 kg is elég az elején.
12/12 anonim válasza:
én most 7,5 kg ra bővitettem 10 kg ig lehet bőviteni. EGy ideig elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!