Hogyan érhetnék el széles nagy izmos vállat, hátat meg csukylát otthoni edzéssel?
De nem ezt kérdeztem
Szerintem igen is elérhető talán hosszab időn át de ha otthon edzek ne mondjátok már nekem hogy akkor nem nő az izom -.-"
Nagy balfsznak kell lenni hogy szabálytalanul csinálj meg mondjuk 1 fekvőtámaszt
amugy ha nem értessz hozzá ne írj olyat hogy mennyek el konditerembe tamácsokért mert oda 1-2 évig még tuti nem mek
szval aki tud adni tanácsot az adhat aki meg ilyen hülyeséget ír az írja máshova
otthon is lehet nagy hátimokat építeni, ha van otthon megfelelő eszköz
a nagy izmokhoz!!! kemény súlyok szükségesek,kőkemény edzések. kőkemény ,precíz étrend
te egy egykezes súlyzóval nagy izmokat nem fogsz építeni.
mert az izom megszokja,és emelni kell a terhelésen.
a hátizomhoz lehúzások szükségesek,evezések..felhúzás!
a véllhoz mellről nyomás,odalemelés,döntött törzsű oldalemelés,esetlg kábeles oldalemelés
csuklyát meg véállvonogatással és állig huzással tudsz edzeni
szóval ha te nem vagy hajlandó még elmenni kondiba akkor:
fekvőtámasz,húzódzkodás,guggolás,kitörés,vállból nyomás,döntött törzsű evezés,egykezes evezés ,egykzes bicepsz,tricepsz nyújtás egy kezessel ilyesmiket csinálgass
de menjél terembe könnyebb dolgod les,éss jobb eredmények
Csuklyás izmod már eleve van, de mindegy.
Rubint Rékának vannak gyakorlatai felsőtestre, és ha nem fogyni akarsz hanem izmosodni, akkor kitűnő.
és akkor mi van ha van csuklyéája?buicepsze is van? és akkor ne edzük mer van???
menj a rubintos pi,csába,kur,va nagy izmokat lehet fejleszteni a szarságaikkal
A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:20
Köszönöm az értelmes választ :)
A kitörés meg állig húzás az mit jelent?Leírnád mivel mit kell csinálni?Csuklyát csak így lehet fejleszteni egyébként más gyakorlatokkal nem?
csuklyát így,lesz csuklyád ,ha megedzed z egész!! testet,mivel nyomásoknál is kap,feléhúzással.
amilyen gyakorlatot nem tudsz azt beírod!!
a felhúzás az nem húzodzkodás!!
beírod googleba h állig húzás és kijön!!
de már linkelték a body builderes oldalt,ott videókal vannak illusztrálva a gyakok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!