Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi hány db felüléssel...

Napi hány db felüléssel érhetnék el szép kidolgozott kockás hasat? Mennyi idő után látszana? Lentebb több információ

Figyelt kérdés
14 éves hip-hop os lány vagyok. Izmosan vékony alkat vagyok a hasam teljesen lapos kemény de csak egyszerűen sima.. Nagyon szeretnék rá kis kockákat "varázsolni" Minél gyorsabban szeretném ezt elérni akaraterőben és kitartásban nincs gond. Ha hasizmozok akkor általában 25 dbonként 10-20 másodperces szüneteket hagyok mert nagyon fáj. Naponta mennyire lenne szükségem kb ha a kiirt eredmény lenne a cél?
2011. febr. 26. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

Mibe fogadjunk,hogy így vagy szép!

Ne akarj kockákat a hasadra,mert nem nőies!

Ha mégis,akkor csinálj minden másnap 200-300 db hasprést!

Szerintem,ne csináld mindennap,mert nem tud regenerálódni a hasizom.

2011. febr. 26. 16:09
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm nem azt a böszme hasizmot szeretném:) Ha napi 500-700 szabályosat csinálom akkor gyorsabban elérem?
2011. febr. 26. 16:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Látom,hogy nem lehet lebeszélni!

Nézd ezt ember lánya válogatja,hogy mennyit bír a teste elviselni,de szvsz ez már túlzás lenne.

Azt mondom,hogy próbáld ki,de akkor legalább legyél olyan jó magadhoz és óvatosan emeld ilyen magasra a lécet!

2011. febr. 26. 16:35
 4/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Nálunk szakközépben egyszer volt sportverseny, és az egyik szám az volt, hogy 15 perc alatt ki tud a legtöbb hasizmot csinálni. Én akkoriban nem készültem rá, úgy voltam vele, hogy lesz ami lesz (akkoriban én is hip-hop-oztam és kezdő break-es is voltam egyben, és nem értettem azt hogy miért olyan nehéz 25 fekvőtámaszt megcsinálni másoknak ( az már más hogy most már én sem bírok ennyit megcsinálni = csuklóproblémáim miatt), de a lényeg a lényeg, hogy a 4 perc végére csak ketten maradtunk így egymással versenyeztünk (rendes felülés, kar hátul, majd bordásfalat érint)... a 15.perc végére kiderült hogy én lettem a második 996-al, a mellettem lévő csajszinak 998 lett, és így ő lett az első.

Másnapra ISZONYATOSAN fájt a hasam - én úgy éreztem, hogy éhes vagyok, és/vagy mintha gyomorfekélyem lenne - de csak az izmom fájt. A második napon megjelent a 10 kicsi kocka :)))) banyek, emlékszem mindenkinek mutogattam, és mindenki irigykedett... :) ...na jó a történethez hozzátartozik az is, hogy akkoriban kb 47 kg voltam, és úgy össze tudtam csipenteni a hasamon a bőrt, hogy nem volt rajta zsír (mintha az arcbőrödet csipentenéd össze), :) Nekem utólagos munkálatok nélkül kb 2 hétig kitartott az eredmény, majd fokozatosan eltűnt.

Múltkor megpróbálkoztam vele, nyomtam mint állat szünetek nélkül, de mivel már van rajtam egy kis zsír, így már nem annyira látványos, arról nem beszélve, hogy 25-30 darab után szünetet kell tartanom, mert iszonyat fáj (csodálkozom, akkoriban miért nem fájt, mikor csináltam, de gondolom azért mert szurkoltak és a versenyre koncentráltam mintsem saját magamra és a fájdalmamra), pedig most 48 kg vagyok, bár abbahagytam a táncolást így az izom helyét a zsír foglalta el, gondolom ez sokat nyom a latba.

Szóval a válasz attól függ, hogy ha összecsippented a hasadon a bőrt, akkor csak bőrödet fogod, vagy van némi háj is??? Mert ha igen, akkor az több munkádba fog kerülni, sajnos, de kitartás :)))

2011. febr. 26. 19:47
 5/6 anonim válasza:

jaj lemaradt

28L

2011. febr. 26. 19:48
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
mindenkinek kocka hasa van csak eltakarja a zsir. Szóval diéta. Felülés meg csak tönkre teszi a derekad.
2011. febr. 27. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!