Ha csak célzottan izometrikus edzést végeznék, érhetnék el olyan hatást vagy még jobbat, mint a sokismétléses sorozatoknál?
Mondjuk a kar izmaira végeznék 5-6 izometrikus sorozatot, melyben egy nagyon nagy súlyt tartanék vissza a középső mozgástartományban. Úgy hallottam ez jobban növeli az erőt, mint a hagyományos testépítő edzés.
És ha 30mp-et elér egy izometrikus szett időtartama, akkor a tömeg is nőhet.
Ezért kérdezem tőletek, csak önmagában izometrikus edzéssel is lehetne szép eredményt elérni?
Már 2 év edzésmúlt van hátam mögött.
Előre is köszönöm!
igen!!!
Ezt tipikusan erőnövelésre és állóképességjavításra találták ki, de általában az erősembereket ha megnézed nem kis termetüek. Annak idején én is alkalmaztam és jött rám a tömeg is. Azt nem tudom, neked milyen lesz, de semmit nem veszítesz vele ha kipróbálod.
Ez kecsegtetően hangzik. :)
És akkor nem kéne szériáznom se, 4x10-12-ők meg ezek. :D
Kipróbálom, hogy 1-2 hónapig csak így edzem a lehető legnagyobb terhelést kitartva.
Vagy időnként bekéne iktatnom hagyományos sorozatokat is?
hajrá
egy kreatin kúra is jól jönne mellé
Köszi! :)
Az a baj, régen már egyszer próbáltam kreatint, és csak bevizesedtem tőle, úgy lettem nagyobb, de nem száraz izomban. :(
Napi 1-1.5kg húst simán megeszem + mellé 3 turmix a nap folyamán. :)
Van MSN-ed?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!