Tudnátok mondani olyan történeteket, ahol valaki komoly, végtagokat (is) érintő baleset/műtét után lett sportoló?
Nem feltétlenül profi sportolóra gondolok, csak sima mezei emberekre, akik szinte újjászülettek egy komoly sérülésből.
Persze mondhattok hírest is, szívesen olvasnék róla, történetéről, interjút vele. Minden ilyen érdekel.
Igaz, hogy nem 0-ról kezdtem, nem is volt "extrémdurva" a sérülésem, és nem is lettem profi sportoló, de egy picit talán rám is illik:
Volt egy combtörésem, amit műteni kellett, ráadásul benne is hagyták a szegecseket eü okoból (ez 33 éves koromban történt). Azóta kezdtem komolyabban futni, már simán megy a félmaraton, ha időm engedi (azóta volt egy szülésem is, 2 éves a fiam 😀), tavasszal pedig nők között 4. lettem negyedmaratoni távon egy terepfutó versenyen.
Tavaly nyaron mindkét labam es a bal karom is el volt torve egyszerre...tavaly telen mar tudtam magassarku csizmaban jarni. Iden tavasszal ujra kezdtem a küzdősportot amit a serulesek miatt abba kellett hagynom....nincs gond.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!