Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan csináljam jól a fekvőtá...

Hogyan csináljam jól a fekvőtámaszt hogy ne fáradjak el olyan gyorsan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A sulimba most van ez a netfit felmérés és lesz köztük fekvőtámasz is. Hogyan csináljak meg ütemezett fekvőtámaszt (kb 30-at) hogy ne fáradjak el olyan hamar??

(Azért szeretnék ennyit mert az osztályomba én szeretnék lenni a legjobb a lányok közül)

Normális válaszokat várok, ti mit csináltok hogy ne fáradjatok el hamar fekvőzés közben??!!

2017. jan. 19. 10:08
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Hát én két 50 kilós zsákot cipeltem, az volt 100 kiló. Kondiba maximum télen megyek, a futás miatt, mert ott van futópad, nem kell a jégen futni.

Én egyébként fekvőzök régóta, de rendszertelenül. Most kipróbálom, hogy milyen lassan csinálni.

Meg húzódzkodok még, heti 4x. E héten összesen 160 húzódzkodást csináltam. Nem sok, de kezdésnek szerintem jó.

Gratulálok az eredményekhez viszont!

2017. jan. 20. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!