Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kardio jellegű gyakorlatokat...

Kardio jellegű gyakorlatokat ajánlotok? L

Figyelt kérdés
Számítok normális válaszra, de kétlem hogy ne csúszna be egy-egy "fogadd el hogy kövér vagy" és egyéb ilyes fajta hozzászólás! Lehetőleg olyat ami otthon elvégezhető és nem kell hozzá eszköz! Ha ilyenek nincsennek akkor bármilyen kar;has;comb erősítő gyakorlatok jöhetnek (lehetőleg ne ilyen általános hasprés, fekvő, guggolás) és hogy ezek milyen ism. számmal végezhetők! Nem vagyok profi, de nagyon kezdősem! Privátba is írhattok! Köszi

2017. jan. 13. 18:09
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ja, és sajnos nem tehetem meg hogy személyedzőhöz járok , mivel kicsiny falumba és közeli városokba nincsen ilyen lehetőség! Azzal is tisztába vagyok (de lehet szerinted nem) hogy egyszer elmegyek egy edzőhöz mondom neki hogy állítson össze olyan edzésprogramot ami otthon végezhető, de sajnos nincs rá lehetőségem mert nagyon messzire kéne hogy utazzak! Ezt nem rossz indulatból írom!
2017. jan. 15. 19:54
 12/17 anonim ***** válasza:

nah akkor így már érthető.

szóval akkor ha varázslás,akkor fogod a varázspálcát és felfelé ívelő körkörös mozdulattal a derekadra mutatsz vele kimondva a varázsigét-reducio!-

és a zsír el fog tűnni.

ha nincsen varázspálcád és kölcsönkérni sem tudsz,akkor sajnos kénytelen leszel elolvasni a neked írt válaszokat mert minden le lett írva.

2017. jan. 15. 22:03
 13/17 A kérdező kommentje:
Figyelj elmondtam neked normálisan, elmondtam paraszt nyelven, de úgy látszik h te ezt nem érted! Nagyon sajnálom ha az értelmi szintedet csak alulról próbálod csapkodni, de még az se sikerül. Ha nem tudsz normális választ akkor kérlek ne itt jártasd a pofádat! Köszii puszii
2017. jan. 16. 18:41
 14/17 anonim ***** válasza:

Kérdező: szerintem minden választ megkaptál. Te újra és újra oda térsz vissza, hogy de akkor mi.

Akkor egy sorban: DIÉTA ÉS KARDIÓ.

Pont! Nincs de, meg csak, meg egyéb. Kardió=futás, úszás, kerékpározás, elipszis gép, legalább 30-40 percig, inkább alacsonyabb intenzitással.

Ennyi a varázslat, ha tetszik, ha nem, ha nem tetszik, akkor vehetsz vagyonokért mindenféle csodaszert, elmehetsz fancy személyi edzőhöz, etc, de a végén úgyis vagy diéta lesz és kardió vagy sikertelenség.

2017. jan. 16. 18:43
 15/17 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi! Lehet hogy tudod játszani a nagy okost, de sajnos nem tudsz meghatni, h enegm ilyen értetlennek hiszel! Mindent köszi tényleg, de már nem várok több választ!! Puszcsii
2017. jan. 17. 19:34
 16/17 anonim ***** válasza:
nem kell hinni és megfogadni a tanácsokat... lehet maradni dagadtnak is
2017. jan. 17. 19:43
 17/17 A kérdező kommentje:
Így van azis maradok! ......jo gaz vagy!
2017. jan. 17. 19:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!