Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » 6 hónap alatt kocka has?

6 hónap alatt kocka has?

Figyelt kérdés
Nem vagyok kover szerintem jo alakom van. A baratnommel fogadtunk h nyari szunetig kinek lesz kocka hasa. 45kg 161cm 14/L miket csinaljak. Esetleg valami hosszu tavu "edzesterv" ?

2017. jan. 5. 19:14
 1/4 anonim ***** válasza:
60%
Ne, egy lánynak ne legyen kocka hasa.
2017. jan. 5. 19:18
 2/4 anonim ***** válasza:
42%
1: egyetértek
2017. jan. 5. 19:23
 3/4 A kérdező kommentje:
De most nemar fogadas volt help pls!!
2017. jan. 5. 19:25
 4/4 anonim válasza:
Szerintem nem gáz, ha egy lánynak kocka hasa van. Én 16/L vagyok és nekem is van, bár és sportolok és amit csinálok ahhoz kell is, de egyébként is szerintem jól néz ki. Csinálj haspréseket egyenesen és az ellentétes lábadhoz is (pl. felhúzod az egyik térded és az ellentétes könyököddel megérintet), lábemeléseket párosláb, egyik-másik, váltott (ezek közben ha már megy akkor végig hasprés), oldaladra fekszel és törzsemelés oldal irányba, háton fekszel párosláb megemel teljesen mintha ki akarnád nyomni gyertyába, de csak a csípődet emeled meg, majd vissza. Ezek pl jó gyakorlatok. Konkrét edyéstervet nem tudom mondani, de sztem próbáld ki, hogy miből mennyit tudsz egyszerre megcsinálni. Ajánlom a kerek számokat 10, 20. Fontos, hogy minden nap csináld, mert akkor lesz értelme, és rendszeresen emeld az adagot. Futással is lehet kockahasad. Ismerősömnek egy nyár alatt full kocka lett a hasa, pedig nem is sportol. Futásnál ajánlom, hogy időre fuss ne kilométerre. Pl először 10 perc, aztán 15... Vannak neten futás, hasizom kihivások, azokat is lehet csinálni. Sok sikert!
2017. márc. 16. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!