Így sikeres lehet a fogyás?
Évek óta kézilabdázom , de sérülések és iskolai dolgok miatt sajnos úgy tűnik ,hogy abba kell hagynom. Szerencsére így úgymond nem a elejéről kell kezdenem a dolgokat , mert viszonylag izmos vagyok. Viszont sajnos alkatilag van felesleg főleg hasamon. tavaly nyáron fogytam hat kilót , amit sajnos visszahíztam és arra jött még négy. Rettentően zavar és szeretnék fogyni.
Lehet sikeres a fogyás ha hetente 5 alkalommal 10x1.10 percet ugrókötelezem (hetente növelve az időt ,hogy pl. következő héten már másfél perc ugrókötelezés és így tovább) azonkívül erősítés láb, has kar , váll .
Természetesen egészséges étkezés mellett. Bár most sem eszem nagyon egészségtelenül.
Nem igazán. Ha abba hagyod az intenzív sportot de ugyaúgy étkezel akkor hízni fogsz.
Az ugrókötelezés nem használ annyi kalóriát mint egy kéziedzés vagy mecs.
Tehát az étkezések számát vagy a menyiséget csökkentsd.
Javaslom,hogy legalább kb. számoldki napi kalória bevitelett még a sportos időszakra,és utána csökkentsd fokozatosan,persze ugrókötelezés mellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!