Ez igy jo lesz?
hát, inkább vajat egyél mint gyümölcsöt, a zsír annyira nem gáz. a fruktóz is cukor. a sajtot megint hanyagolnám, nagyon magas a kalóriatartalma, és virsli helyett is inkább rendes húst ennék, ha van. a vízivást nem kell nagyon túlzásba vinni, 3-4 liternél azért ne igyál többet. :D
szóval ha már menzás vagy, akkor ha lehetőségem engedi, akkor hanyagolnám a gyümölcsöket, pluszban ne egyél, max amit adnak a suliba.
A spinning az jó, de TRX-ből lehetne 3, hogy hatékony legyen.
Az étrendedben annyi a hiba, hogy sonka(?) (Gondolom felvágottra gondolsz) nem kellene enni, hanem feltétnek tehetsz a kenyérre tonhalat-tonhalkrémet, akár cottage cheese-t is kenhetsz rá. Virslit nem kéne enned, minimalizálni kellene a darabját nullára, helyette csirke, hal, marha. Gyümölcsöket ehetsz egészségesek, de mellé iktass be sok-sok zöldséget is! Számold a makro tápanyagokat és a kalóriákat. Nem tudom hány kiló vagy jelenleg de napi 1500kcal mindennap legyen meg. Spinning napon felmehetsz 1800-kcalra is.
További sok sikert!
Esélyes, hogy kevés a fehérje, a sok cukor helyett inkább arra fókuszálnék.
Ha belefér s neked nem kavar be, simán ehetsz ennyi gyümölcsöt, ez egyénfüggő, de előbb a fehérje legyen meg, a zsír (azt nem kerülöd, helyes, sok pedig nem kell) és a többi esszenciális tápanyag.
Szerintem is legyen zöldség. A vajjal és a sajttal pedig nincs baj (bár ki mit kerül, én almát nem ennék semmiképp, akkor más kerülheti a vajat :)), a virsli minőség kérdése, általában ipari hulladékok, de vannak jófélék is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!