Üdv! Fogyókúra tippeket illetve sikeres fogyás sztorikat szeretnék kérni olyanoktól akiknek sikerült leadniuk? 21/F
Itt jobban kifejtem miért írok ide:
Világéletemben küszködtem felesleggel de eddig mindig kudarcot vallottam. De most már 1,5 hónapja rendesen dolgozom az ügyön biciklizem,futok és diétázom. Mellőzöm a kenyeret, a cukrokat,a colát és társait.
Szeretnék érdeklődni van-e valami tippetek ami segíthetne nekem? Nagyon igyekszem és nem szeretném feladni. Mit tudnék még tenni,hogy biztosan leadjak?
Előre köszönöm a válaszokat!
(trollok és hasonlók kíméljenek.)
1# és 2# Köszönöm!! :)
3# az igen!! gratulálok és köszönöm!
Szia! Én lassan fogytam le, kb évek alatt, de ehhez hozzátartozik hogy 15 évesen kezdtem el fogyni szóval serdülökorban voltam. Én elkezdtem futni és ugrókötelezni illetve jobban odafigyeltem mit eszem. A kenyeret sosem tudtam elhagyni, de végül így is lejött rólam az az 5-6 kiló felesleg :) Nem akartam kockahasat, még egy picit szeretnék fogyni a hasamból de ez màr csak amolyan nöi hiúság. Na nekem ez a sztorim.
Amit meg írtál az szerintem teljesen rendben van csak az a lényeg hogy ne add fel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!