Szerintetek igaz az, ha valaki a fogyókúrájában kitartó és sikeres, akkor az élet más területein is sikeres lesz és máshol is lesz eredménye? A fogyókúrában akaratgyenge emberek pedig másban is gyengébbek lehetnek?
Mi a véleményetek ezzel az összefüggéssel kapcsolatban?
Esetleg ismertek személyesen embereket akiknél van összefüggés a fogyókúrában kitartás és sikeresség és más téren, pl családi, munkai dolgokban való erősség, sikeresség közt?
Illetve elképzelhető olyan, hogy valakit a fogyókúrában való erős akarat és kitartás megedz annyira, hogy az élete más területein is határozottabbá válik?
Vagy az "új teste" amit a fogyókúrával nyert magabiztosságot ad neki ami pedig elvezet ezekhez a változásokhoz?
Illetve volt már olyan ismerőseitek körében, hogy az "új testével" együtt egy új személyiséget, kisugárzást is kapott az illető?
Nekem pajzsmirigy alulműködésem van és emiatt kövér vagyok.
Önbizalmam meg az önértékelésem elég kicsi..
Vannak jobb és rosszabb napjaim, de összességében se a suliban,(legalábbis a többiekhez képest) nem teljesítek jól, se baráti és más egyéb kapcsolatok terén (tehát család is)...nem azt mondom hogy antiszoc. vagyok, de a kövérség miatt mindenki utál. Ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!