Sikeres fogyózók, már nem tudom mit kéne csinálnom?
Szóval kb 8-9 éves voltam amikor elkezdtem hízni. Akkor még egyáltalán nem érdekelt, nem is volt olyan vészes, de mindig is kövérebb voltam a társaimnál. Egész általános iskolában táncoltam, úsztam és teniszeztem, de ezek mellet is, bár ekkor még lassan,de egyre inkább jöttek föl a kilók. 8.os koromban már 80kg fölött voltam. Akkor elhatároztam, hogy le kell fogynom. Középsuli alatt 2x-3x egy héten jártam személyi edzőhöz. Szinte semmit nem fogytam, de legalább a testem arányosabb lett, erősebb és kitartóbb lettem. Viszont nyaranta amikor otthon voltam, ezt nem tudtam csinálni, így mindenféle nyamvadt semmire se jó diétát csináltam... Kb 30kg híztam a középsuli 4 éve alatt. Most már kb egy éve nem csinálok semmilyen diétát és a súlyom nagyából stabil. De kezdek bekattanni, le akarok fogyni, csinos akarok lenni, de már nem merek diétázni, mert ha leadok pár kilót duplája jön vissza!
Mégis mit kéne csinálnom??
Érdekes, nagyjából hasonló az élettörténetem súlyszempontból, mint a tied, bár én nem jártam személyi edzőhöz. Nálam a nagy fordulat akkor következett be, amikor megismerkedtem a paleolit táplálkozással. 25 kilót fogytam, a súlyom a normál tartományba került, egészségem jobb mint valaha.
Jó szívvel tudom ajánlani. Ha kérdésed van, írhatsz privátban is akár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!