Új módszert találtam a szuper sikeres fogyókúrára. Szerintetek?
Nem lesz fitt. Nem lesz lefogyva. 3 hónap alatt nem lehet teljesen lefogyni.
Veszélyes. Drága. Felesleges.
Ennél egyszerűbb normálisan enni, mozogni.
Buktatók:
-3 hónap alatt nem fogysz le, ha igen, akkor alig volt súlyfelesleged
-volt egy életmódja, amitől elhízott, miért ne hízna el tőle újra?
-attól nem lesz senki fitt, hogy mások átmozgatják a testüket, az csak a felfekvések, ízületek elcsontosodása ellen jó, illetve csökkenti a vérrögképződést
-az űrhajósok naponta edzenek a mikrogravitációban, ennek ellenére nem a saját lábukon mennek a visszaérkezéskor esedékes vizsgálatokra
-bőrnek időre van szüksége a rugalmassága visszanyeréséhez
-mesterséges kómát erős gyógyszerekkel érnek el, ami nem egészséges csak bizonyos esetekben szükséges a további károsodások csökkentéséhez
-kómából még senki sem ébredt kipihenten
-infúzió tönkreteszi a vénát és fertőzések keletkezhetnek
-maga a kóma is okoz komplikációkat, tüdőgyulladás, veseelégtelenség, ébredés után memóriaproblémákat stb.
-kómás nem egy pillanatnak érzi a kómáját
-nem véletlenül próbálják az orvosok minél előbb kihozni a pácienseiket a mesterséges kómából, sok orvos nincs is meggyőződve a módszer hatásosságáról
-a gyógyszerezés miatt csökken a vérnyomás, emiatt kevesebb tápanyag és oxigén jut az agyba és más szervekhez, eddig mindig lett agykárosodása is a pácienseknek
Az izmai ettől szépen leépülnek és sorvadnak is, és utána hetekig kell foglalkozzanak vele speciális tornákkal, masszázzsal hogy valamilyen szinten formába tudják hozni.
A fogyókúra legjobb módszere a mozgás, és persze a normális, odafigyelt táplálkozás, lehető leg egészségesebben. Nem kell zöldségeken élni, mellőzni kell a nasikat, mindenből kevesebbet kell enni és több rostosat és ennyi. Én iylen módszerrel dobtam le 1 év alatt 30 kilót pontosan tudom mi ez, és mivel mozogtam meg a munkahelyemen is van fizikai terhelés amit egyre jobban bírok így fittebb is lettem, mert könnyebben, gyorsabban mozgok és sokkal jobban is érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!