Nagyon sürgösen kéne ezeket megcsinálnom, de hogyan?
Felvételizni szeretnék Artista képzöbe, nem akarok tornára járni, nagyon könnyen tanulok, föleg hogy makacs és kitartó vagyok, ezeket kéne megtanulnom kb egy hónap alatt hibátlanul :
Hídba lemenni.
Kézen átfordulni.
Kezen állás.
Fejen állás.
Szaltózni.
Spárgázni.
A többit még utána akarom, ez lenne az elsödleges.
Nem vagyok nagyon hajlékony.
A spárgához egy kicsi hiányzik, a hídhoz is, kezen állni csak "véletlenül" sikerül max 15 másodpercre.
Lúdtalpam van, kissé elvannak csúszva a csontok a lábamba, de nem érdekel.
Kiskoromban is akrobata akartam lenni, de a családom lebeszélt róla.
Mostmár tudom, hogy nagyot hibáztam, és folytatni akarom. Most azt mondják, hogy koros vagyok (15) de hiszek benne, hogy képes vagyok rá...
Meglehet ezeket csinálnom? 16 évig van felvételi az artista képzöbe, iszonyat tehetségesnek kell lennem hogy felvegyenek, ugyan is nincsennek sport elözményeim.
Lehetséges ezt megcsinálni addig?
"nem akarok tornára járni,nem vagyok nagyon hajlékony,lúdtalpam van, kissé elvannak csúszva a csontok a lábamba,nincsenek sport előzményeim."
Ne haragudj, de a leírást olvasva nekem az jött le,hogy amikor a szüleid le akartak beszélni róla ,az azért volt mert tudták,hogy nem neked való ez a dolog csak nem szerettek volna megbántani.Akarattal és kitartással sok mindent el lehet érni az életben ,de a genetikán sajnos nem tudunk változtatni.Ha mégis belevágnál azért sok szerencsét!
Igen, ezt megértem. Bár ök ezt azért mondták mert kövér voltam... 160 centihez 78 kiló, de azóta sikerült lefogynom, és nönöm is, 167 centire, és 57 kilóra. De én megpróbálol tényleg belevágni, ha nem teszem meg egész életemben bánni fogom.
Köszönöm a választ!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!