Mit sportoljak?
Sziasztok!
Nem tudom, hogy mit sportoljak. Unom már, hogy nincs olyan sport amit élveznék. 5 évig ugrálköteleztem azt szerettem is, de a térdem már nem bírta, mint kiderült lazák a szalagjaim. Egyszer egy évig táncoltam az nem jött be. Oviba és ebben az évben is úsztam, de nekem az unalmas. Most nem tudom mit csinálhatnék ami nem túl megeröltető a térdnek, de mégis élvezném és akár tudnék versenyezni is.
Amiket szeretek:
-Vívás (de ezt már nem nagyon tudnám elkezdeni és a térdnek se a legalkalmasabb)
-Lovaglás (túl drága nekünk)
-Foci (ezt inkább csak az osztálytársakkal)
-Lövészet (nem vagyok benne biztos + nem igazán mozgat meg)
Ami nem tetszik:
-Labdasportok (nem tudom elkapni a labdát:D)
-Tánc
-Küzdősportok
-"Konditermi" sportok
-Sakk, stb.
13 éves lány vagyok most megyek hetedikbe, 150 cm magas 47-48 kg tehát kéne a mozgás. Labdaérzékem nincs, azonban hajlékony vagyok. Ha lehetne a 17. kerület környékén ajánlatok!
Előre is köszönöm!
Légkarika, rúdtánc(ma már komoly sportnak számít versenyekkel nem az a stríptízes vonaglás amire sokan asszociálnak).
Görkori, jégkori, biciklizés. Esetleg kutyás sportok? Floorball. Szinkronúszás. Pingpong, tollas (esetleg tenisz bár az se a leg térdbarátabb) Küzdősportok.
Köszi!
Ezek közül a sziinkronúszás tetszett már régebben is, de oda kötelező előtte a két év balett és úgy is max 10 éves lehetsz...
De a többire rá fogok keresni!:)
youtube on
athlean x
terapeuta, mindenre van videója, lúdtalp, lábedzéssel helyrehozható a térd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!