Hogy tudnám gyorsan, de mégis hatékonyan izmossá gyúrni a karjaimat, combomat és a hasamat?
El is hiszed, hogy mert szed 2 féle tablettát kigyúrta magát? Mindent ellep az a szennyhulladék. Először angolul láttam, aztán lefordították magyarra és ellepték vele az internetet. Csodaszer = NÉPBUTÍTÁS és a sok paraszt be is veszi.
3-4 hét alatt ha csak izomtömegnövelőkön meg szteroidokon élsz akkor se tudod "gyorsan és hatékonyan" izmossá gyúrni magad gyökér.
Kedves gyúrógyerek!
Én tanácsolnám neked h keress meg egy kopasz edzőt/tesitanárt aki már elmult 55 éves és tiszta hülye, és ő majd válaszol a te kérdésedre.
De amugy sztem ezt tanácsolná:
Napi 200felülés
150karhajlítás
300guggolás
Elöre is szívesen a válaszomat
Köszönettel: Egeiné Görög Bernadett
Ha rendszeresen végzel gyakorlatokat, 2 hónap után látszódni fog az eredmény! Nem lesznek sokkal nagyobb izmaid, hanem csak formásabbak, szálkásabbak! (Ha nincs rajtad felesleg) És szerintem ez a lényeg. A szépen karbantartott, feszes, szálkás test mindig vonzó, nem kell, hogy gyúrt izmos legyen... Én speciel rondának találok minden gyúrt testet.
És nem gyúrással, hanem normális súlyzós edzéssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!