Hogyan tudok mellizomra gyúrni?
Figyelt kérdés
Hogyan tudhatnék OTTHON, SÚLYZÓ NÉLKÜL mellizmomat gyúrni?(kezdő vagyok) (Ha kérhetem kb időpontot is hogy mikor lezs látható eredménye)2010. ápr. 15. 20:56
1/4 anonim válasza:
Bocsy, az offért! Én is erre a kérdésre keresem a választ!:)
20/L
2/4 anonim válasza:
Valamennyire fejleszti a fekvőtámasz a mellizmot, bár messze nem a leghatásosabb..a lényeg h a kezed ne legyen szűken a tested mellett mer az inkább tricepszre megy. vállszélességnél nagyobb vagy kb akkora távolság legyen a kezeid között.
eredmény?hát..így sokára.
3/4 anonim válasza:
esetleg expanderrel? én meg pont a tricepszemet nem tudom hasonló módon erősíteni, úgyhogy kösz az ez előző választ:)
4/4 anonim válasza:
Nagyon ajánlom a fekvőtámaszt!
Ha nagyon megy akkor lehet kegyetlenül variálni, szélesebben kicsit, szűkebben akkor lassan leengedni stb...
Ami még mell gyakorlat a tolockodás,
http://www.youtube.com/watch?v=DRGTscairmw
a tolockodás a mell alsóbb részére megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!