nos sok gyakorlat van mell izomra, de mégis a kondivilág nagyapját a fekvenyomást ajánlom neked. Az a tuti.
2009. szept. 14. 20:38
2/8 anonim válasza:
Fekvenyomással, tárogatással, áthúzással.
2009. szept. 14. 20:38
3/8 anonim válasza:
fekvő a legjobb.
én úgy csináltam, hogy minden este lábam feltettem ágyra, és szabályosan, folyamatosan amennyit bírtam egy húzásra (kb 20-25) annyit nyomtam, ezt kb 3-4x. Rövid időn belül (1-2 hét) meg is lett az eredménye.
2010. máj. 2. 19:16
4/8 anonim válasza:
én igencsak jót nevetek azokon akik a fekvőtámaszra esküsznek... és azt mondjók hogy mien szép mellizmuk van. Éeveszi a pólót és a formán kívül semmi nem látszik, nincs vastagsága, ergye ..._D na de mindegy nekem 2 év alatt lett "tűrhető mellizmom" igaz erőemelő vagyok nem testépítdő de ha normális mellizmot akarsz akkor ne fekvőt nyomj... Á meg mondja hogy ő bizony megcsinál minden nap 40-50 fekvőt cöh... én bemelegítésnek 3X50-et nyomok mikor nincs pihenőm vagy éppen nem lábra edzek(akor csak 50)
szóval azt ajánlom hogy edzőtetem:D
2010. máj. 5. 09:20
5/8 anonim válasza:
20-25 fekvő:D:D:D az valami :d én kondizok és leverek nekem 100at is .
ha jó melleket akarsz menj el edzőterembe és ne ijen tudatlanokat kérdezz hanem fitness vagy táplálkozás szakértőt . 1-2hét alatt nincs ojan sport/mozgás ami meglátszana rajtad.
2010. máj. 15. 19:10
6/8 anonim válasza:
Szerbusztok!De ezek a programok,férfinak,vagy nőnek szolgálnak?:D
2010. máj. 17. 16:32
7/8 anonim válasza:
hát igen, ha gyúrni akarsz akkor evidens, hogy edzőterem, hacsak nem laksz valami palotába amibe van saját terem is...de egyhamar ne várj csodát jó fél év, mire meg kezd látszani, és egy szép formás és telt mellizomzatért 1-1,5 évet le kell kőkeményen nyomni a teremben.
2010. júl. 3. 00:35
8/8 anonim válasza:
Fekvenyomas.De ha nem akarsz konditerembe menni akkor fekvotamasz otthon.En kevesebb mint fel eve csinalom de mar van latszata rendesen, napi 100 fekvotamasz(nem muszaly egyszerre)a lenyeg az, hogy ne eroltesd agyon magad mert az nem jo.Inkab csinalj kicsit kevesebbet de akkor rendszeresen minden nap.Hidd el tobbet er mintha kifarasztod magad es masnap olyan izomlazad lesz, hogy alig birsz kimaszni az agybol.Es meg tudom ajanlani a huzodzkodast, szinte minden izmodat megmozgassa, has, nayak, hat, vall, mellizmot!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!