Hogy kell mellizomra gyúrni?
Figyelt kérdés
kicsit nagy a mellem (fiú vok) és elszeretném tüntetni e felesleget.2010. márc. 23. 16:58
2/8 anonim válasza:
Egyik barátom régen nagyon kövér volt, igazi mackó alkatú, szintén volt háj a mellén, és úgy tüntette el, hogy napi szinten fekvőtámaszozott (széles karral asszem) (először csak néhányat, aztán napi 50-et vagy többet is). Bár ő PK-zik (Parkour/Freerun) is mellette, és ettől most olyan izmos mellizma van (nem csak mell, mert minden izma ki van dolgozva, nagy deltája van), mintha konditerembe járt volna.
Ezt a fekvőtámaszosat csak azért írom, mert hátha nincs pénzed konditeremre. Annak a barátomnak se volt rá pénze, de ezzel megedzette magát.
3/8 A kérdező kommentje:
Kösszi a válaszokat.
2010. márc. 23. 17:38
4/8 anonim válasza:
Én is parkourozom, és azt figyeltem meg, hogy megfelelő táplálkozással (nem diétát értek ezalatt) konditerem nélkül nagyon szép izomzatot lehet teremteni. Még csak alapozom, azaz felkészítem a testem az edzésekre, alig edzem valamennyit, de már így is látszódnak a kockák a hasamon, a karom is nőtt. Futok, napi fekvőtámasz, hátizom, felülés, húzóckodás. A lényeg az akarat, és max 1-2 hónap alatt eltűnik az a felesleg!
5/8 anonim válasza:
ha izmos lesz a melled,akkor is nagy lesz
6/8 anonim válasza:
el szeretném tüntetni e felesleget
akkor le kell fogyni előbb
7/8 anonim válasza:
Két testépítő barátom is mondta már (egy nő és egy férfi), hogy ha van egy kis hájad, könnyebb úgy gyúrni. De egyébként is pont a gyúrástól vagy a fekvőtámasztól tudod eltűntetni a hájadat. Én úgy tudom. És többeknek már működött így.
8/8 anonim válasza:
:) nekem is ilyjen ,,bajom" van és egyben én is köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!