A hasprés hatásos gyakorlat? Le tudnátok írni, nektek mennyire vált be?
Figyelt kérdés
2016. jún. 17. 21:48
1/5 *Glissade* válasza:
Ez-az a gyakorlat amiből akár naponta több százat is megtudnék csinálni izomláz nélkül (de nem teszem).
Ebből kiindulva nem hatásos.
A nehezített háton fekve, lábak fent az ég felé, térd nyújtva, a test 90 fokos szögez zár be, derék lesimít, könyökök oldalra néznek változata hatáson lehet KOMBINÁLVA más hasizom gyakorlatokkal!
2/5 anonim válasza:
Hát, attól függ, mihez. Nekem fogyáshoz nem vált be, mert igaz, hogy a zsírréteg alatt nőtt az izom, de a zsír nem tűnt el róla, ugyanis területspecifikusan nem lehet fogyni (pl. csak a hasról). Viszont, miután lefogytam, és elkezdtem a hasprést, éreztem, hogy izmosodik és látszik is már. Tehát ha egy kis tónust akarsz adni az izmaidnak, vagy kocka hasat, akkor király, de ha fogyni szeretnél, akkor nem sok értelmét látom.
4/5 anonim válasza:
Plank se egy nagy valami... A hasprés meg egy nulla. Függeszkedésben végzett lábemeléssel például nagyon nagy erőt lehet építeni. Leghatásosabb Fegyencedzés szerint :)
5/5 anonim válasza:
A hasprésből nem kell napi több százat csinálni. Alapvetően az egyenes hasizmot erősíti, ami a alsó bordán ered és a szeméremcsont feletti bőnyén tapad. Törzs stabilizáló szerepe van ill. a gerinc hajlításáért is felelős. Naponta érdemes erősíteni, de csak úgy, hogy a alsó háti szakaszt is erősíted párhuzamosan, hogy megmaradjon az egyensúly. Erősítésével nem tűnik el a hasról a zsír. A zsírraktárak elsősorban az aerob jellegű munka miatt, az energia felhasználás csökkennek. Egyszerű a képlet. Kevesebb energiát (élelmiszer) kell bevinni, mint amennyit felhasználsz (mozogsz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!