Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan formáljam meg a fenekem...

Hogyan formáljam meg a fenekem és a combom?

Figyelt kérdés

Már egy ideje nem sportolok semmit ezért kezdek elplöttyedni. A baj az, hogy nem valami jók a térdeim ezért a guggolgatás, lépcsőzés és az olyan gyakorlatok amik igénybeveszik a térdem nem jók. A combomat, de főleg a popsimat szeretném kicsit formába hozni:) Am. vékony vagyok, fogyni nem szeretnék, tehát mondanátok nekem olyan gyakorlatokat popsiformálásra amik: térdkímélők, nem fogyok tőlük?

Ja és olyan gyakorlatok kellenének amik gépek nélkül végezhetők, mert csak szobabiciklink van itthon.

2010. ápr. 12. 16:30
 1/8 anonim ***** válasza:
késsel, reszelővel, stb.
2010. ápr. 12. 17:57
 2/8 A kérdező kommentje:
hahaha és most hogy megvolt a napi vicc adagunk jöhetnek a komoly válaszok :)
2010. ápr. 12. 17:58
 3/8 anonim ***** válasza:
A format factory sok mindent megformáz audió video meg minden bár segget még nem próbáltam veleXD és ne üllj annyi a sz.bicón mert lelapul XD
2010. ápr. 12. 18:06
 4/8 anonim ***** válasza:
guggolással!
2010. ápr. 13. 01:15
 5/8 anonim ***** válasza:
lassan menj le,meg kell erősítenia térdizületeket, hát szenvedni kell a jó alakért,nem egyből kifogásokat találni, guggolj!
2010. ápr. 13. 01:16
 6/8 anonim válasza:
Szia! Pl. olyat csinálhatsz, hogy oldalra fekszel, kinyújtod a lábaid, és az egyiket emelgeted, majd fordulsz, és a másikat is. (Nem tudom, ez mennyire volt érthető. :D) Vagy ami még esetleg térdkímélő: négykézláb állsz, és szintén a lábaid emeled, oldalra, kb. 90 fokkal. Nekem így hirtelen ezek jutottak eszembe.
2010. ápr. 13. 10:17
 7/8 A kérdező kommentje:

Az utolsó válaszolónak köszönöm

Többinek pedig mondom, hogy guggolni tényleg nem tudok, ez sajnos nem kifogás :S

2010. ápr. 13. 16:45
 8/8 anonim ***** válasza:
Próbáld meg a kitörést, mondjuk az se egy térdkímélő :D
2010. ápr. 15. 23:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!