Hogyan formáljam a FENEKEM? Mitől lesz kisebb? :// 16/L
Nem akarok fogyókúrázni,mert vékony vagyok(168cm-50kg),de a fenekem a derakamhoz képest Óriási =(((( mit tehetnék ellene? nagyonn zavar:// Anya azt mondja,hogy nem sok mindent,mert elkezdtem nőiesedni és szélesedik a csípőm meg a fenekem:/
DE AKKOR IS ZAVAR!!! NAGYON!! :((
Ha a melled is elkezd nőni, abból is fogyni akarsz majd? :D
Csak figyelj oda, hogy ne hízz nagyon, mozogj, sportolj (bármit), a többi majd alakul. Jó lesz az. :)
1 - diétázol (+sport), és akkor sajnos még gebébb leszel, mert máshonnan is megy le.
2 - izomépíteni kezdesz (tömegnövelő étrend), kemény súlyzós edzéssel, mindent betartva és ha már elég izmot szedtél magadra, mehet a szálkásítás - így már nagyobb izomtömeged lesz, és nekiállhatsz szálkásítani, azaz a zsírt lefaragni. Ez hosszú, nehéz és kegyetlen nagy elszántságot igényel.
3 - zsírleszívás. Drága és bizonyos kockázatokkal jár, nem tudom 18 év alatt vállalják-e egyáltalán, de gyorsan megszűnteti/enyhíti a területi zsírproblémát.
Én bírom az olyan nőt akinek szép nagy feneke van :P
Hol is laksz te?? :) (bár én inkább az a típus vagyok akinek többet jelent a belső, mint a külső!!!)
valasz 88 nak: Lehet hogy dolgoztatja de attól nem lesz helyi fogyás. Olyan nincs.
Kérdezőnek:
Tudom nem ez a kérdés de ha nem narancsbőrös vagy ilyen hájas akkor jól néz ki a nagy fenék. Főleg ha mellé szép cicid is van. :)
Köszönöm a válaszokat,sokat segítettetek :))
Valószínűleg amíg nem találok újra v.mi sportot,amit szeretek addig kondiba fogok járni az egyik b.nőmmel :DD
Nem jó hogy nem csinálok semmit,nem ehhez vagyok szokva, és mozgáshiányom is van,szóóóval addig kondi...amíg nem találok v.mit :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!