Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy izmososithatnám a fenekem?

Hogy izmososithatnám a fenekem?

Figyelt kérdés
Nagyon vékony lány vagyok,nagyon lapos fenékkel. Sajnos liszt,és tej-cukor érzékeny vagyok és lefogytam.Hízni nem igaán tudok,de nem is az a célom,hogy lotyedt hátsom legyen. Van vkinek vmi jó ötlehet hogyan tudnék fenékre edzeni? valamint lenne még egy kérdésem,az egyik bnőm mondta,hogy szedjen vmi tömeg növelőt és úgy dolgozzak rá.Ez jó ötlet??
2011. okt. 3. 08:17
 1/8 anonim válasza:

Járj spinningre.

Ez aztán izmos hátsót csinál!

2011. okt. 3. 08:55
 2/8 A kérdező kommentje:
én is erre gondoltam.és mennyi idő mire formás lehet?
2011. okt. 3. 09:07
 3/8 anonim válasza:

Hát figyi én tavasz óta csinálom és most már nagyon oké.

Hiányzik is ha egy héten esetleg kimarad és nem tudok menni.

Nagyon jó!!!!

2011. okt. 3. 09:22
 4/8 anonim ***** válasza:

Én aerobikozom otthon,mert nincs most pézem edzőterembe járni. Így is változott már sokat,de jóval lassabban, mint ha konditerembe járnék és súllyal edzenék rá.

A spining is biztos,hogy nagyon jó!!! Csak elég drága számomra!

Jó edzést neked!!!!!!!!!!!!!!

2011. okt. 3. 09:39
 5/8 anonim ***** válasza:

CSípjed össze a popsidat, naponta 100 szór vagy valami.

Próbáljál valamit megfogni a popsiddal, példáúl egy kis dobozt. ilyesmi

2011. okt. 3. 09:56
 6/8 A kérdező kommentje:
Nekem nincs rá felesleges 5-10 ezer ft-om..:( otthon milyen gyakorlatokat végzel??
2011. okt. 3. 10:14
 7/8 anonim válasza:
Tölts le néhány Rubint Réka DVDt, azok tele vannak nagyon erős fenékgyakorlatokkal. Az izomláz és a kemény fenék garantált, és még pénzbe sem kerül, ráadásul bármikor elvégezheted. Egyedül, hogy nehéz kibirni a Réka szlogenjeit és hangját, de hang nélkül végig lehet csinálni:D
2011. okt. 3. 11:30
 8/8 anonim ***** válasza:
sajátsúllyal is vannak tűrhető gyakorlatok, és ha megfelelően kajálsz mellette, akkor látszódni is fog. de még a leghatékonyabb edzéssel is lassan fejlődik izomzat, sok hozzáértés kell, kevésbé hatékony edzéssel, netán nem jó étkezéssel sportos éveknek nézel elébe.
2011. okt. 3. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!