Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit csináljak nyáron fogyáshoz?

Mit csináljak nyáron fogyáshoz?

Figyelt kérdés

Októberben 81 kg voltam 177 cm, most 76kg, és 178,5 cm vagyok. Szeptembertől középiskolába járok, és le szeretnék fogyni a nyáron jobban, főleg hasra. Jóval kevesebbet eszek mint régebben, este 7 után nemis, csak kb ha később érek haza, és már gyümölcsöt is naponta eszek. Tesi órákon aktívabb vagyok, és itthon már sólyzózok is, edzegetek. Nyáron le szeretnék menni futni majd, meg többet is fogok biciklizni. Essteleg még valami ötlet fogyáshoz? Tablettákat benem szedek! Essetleg valami más kaja? Azt hallottam, hogy a zabpehely az jó reggeli vmi... most azért nem eszek azt, mert reggel 8 előtt nemigazán tudok enni, és később ugye már suliban vagyok.

A válaszokat előre is köszönöm!

2016. máj. 28. 23:27
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
Szálkásító diéta kell. Számolni előre és mérni a kaját. Nem össze-vissza eszünk. Az meg baromság, hogy 6 vagy 7 után este már nem lehet enni. Az egész napi összbevitel számít. Olyan nincs, hogy csak hasról fogyás. Nincs irányított zsírleadás, hogy honan menjen le. Olvasd el a sárga kapszula című kis könyvet az alapokról, hogy képben legyél. Keress rá neten.
2016. máj. 28. 23:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!