Ez a diéta+edzésterv így megfelel? Nem nagy feleslegből való fogyáshoz, formáláshoz.
Reggeli: tojás zöldségekkel VAGY zabpehely VAGY nagyon ritkán szendvics
Tízórai: alma vagy valami gyümölcs, esetleg egy fehérje shake, néha sajnos kimarad az egész
Ebéd: Általában rizs+csirke+zöldségek, nagyon ritkán becsúszik menza kaja, vagy kevésbé "jó" (pl. tészta)
Uzsonna: edzés előtt sokszor 1-2 órával egy banán
Vacsora: túró+fehérje VAGY csirkemell + zöldségek VAGY tojásrántotta
Edzés: heti 2x küzdősport, heti 2x 45-60 perc futás
28 éves férfi, 185 cm, 95 kg. Nagyrészt izom, a hasamon van csak felesleg, amit jó lenne eltüntetni azért. Ha kell, mit kell változtatni?
Az étel rendben lehet, de mennyiségek, makrók nélkül mit vársz? Lehet, hogy zsírosodsz vele, lehet, hogy tempósan fogysz, mennyiség kérdése.
Tojásrántotta: ez kinek 1 tojás, kinek fél kiló, 3 deka zsírral, érted, nem egyértelmű már ez sem, nemhogy a sok vagy mellett.
Jól belőtt makrók kellenek. Gondolom, azt sem tudod még, mekkora a kalóriaigényed, de majd kitapasztalod. A fogyási tempónál is van mozgástér, én pl. sosem fogytam tempósan, mert az durva önsanyargatás lett volna számomra, én pedig nem sietek, de élvezni akarom a dolgot. Neked bizonyára jóval nagyobb a kalóriaigényed, úgy könnyebb.
Az összetétel OK, mennyiségeket nem írtál.
Pont ma írtam egy kérdéshez a fogyis rovatban elég hosszú választ, olvasd el:
http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__77..
Csak te mozogj mellette bátran, heti 3-4 aerob, illetve heti 3 teljes testes súlyzós edzés sem ártana, bár nem tudom, a küzdősporton milyen gyakorlatok vannak... Ha nincs izomerősítés, csak állóképesség, meg technika, meg gyakorlás, akkor mindenképpen kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!