Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Napi 30 perc futással, és...

Napi 30 perc futással, és heti másfél óra kosárral mennyi idő alatt lehet leadni 7-8 kilót?

Figyelt kérdés
Elsősorban combról szeretnék fogyni. Onnan gyorsan (1-2 hónap) megy le pár centi? (tudom hogy máshonnan is fogok fogyni ha akarok ha nem)
2016. ápr. 7. 15:03
 1/2 anonim ***** válasza:

30 nap 12 óra 20 perc és 17 másodperc...

Nem gondolod hogy ez kicsit komplikáltabb mint hogy mennyi idő?

Mennyit eszel, mennyit mozogsz (mert futni is lehet szinte sétálva vagy sprintelve) vagy hogy milyen a genetikád... Erre nincs olyan ember aki választ adna

2016. ápr. 7. 15:09
 2/2 A kérdező kommentje:
Mielőtt elkezdtem dolgozni 47-49 kiló között mozogtam, ez nem kevés mert elég alacsony is vagyok. Mivel ülő munkát végzek és alig mozgok így felszaladt 2 év alatt az a 6-7 kiló. Ugyanazt és ugyanannyit vagy kicsit kevesebbet eszek mint akkor mikor kevesebb volt a súlyom. Tudom ez sem fed le minden tényezőt, de így hátha könnyebb megbecsülni.
2016. ápr. 7. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!