Napi 15 perc futással hány nap alatt fogyhat az ember másfél-két kilót?
Ennyit szeretnék futni,és ennyit fogyni, de még sose futkostam ezért gondolkodtam először 15 percben, és az első célom ez a másfél-két kiló, szerintem nem lehetetlen, és nem túl nagy cél, de szóljatok ha tévedek, szóval napi 15 perccel ez milyeng yorsan érhető el?
A helybenfutás és a rendes futás közt mekkora a külömbség hatását tekintve?
marhaság hogy nem lenne elég. mármint attól függ.
ha csak 15 percig bírod, fuss 15 percet.
Veszem a saját példámat: 4 kilót szerettem volna fogyni, bár igazából nem is a súlyomat figyelgettem, hanem egy kicsit formálódni szerettem volna. Az első héten, akárhogy is "kinlódtam", egyszerűen nem bírtam 20 percnél többet futni. 4 hét után éreztem magamban erőt, hogy fél órát is lefussak:D - na de ez lényegtelen:). Emellett próbálok egészségesen táplákozni(nem diétákra gondolok), és három hét alatt lement 2 kiló, pedig nem sokat futottam(amúgy is csak heti 4x-5x), és néha napján kicsit nassolgattam is :). Most így fél év elteltével 1-másfél órát futok(többre időm sem igen lenne). Teszem hozzá, nagyon elégedett vagyok az alakommal ;).
Egyébként én a kutyámmal szoktam futni, bár tudom ez nem kapcsolódik ide. :D
A helyben futást meg felejtsd el. :O
Ez a jó szokás, hogy futsz(vagy futni fogsz- ill.sportolni), jó sokáig maradjon meg! :)
ez legfőképp az alkattól és a tempótól függ :D
(minden embernél változó(szerintem))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!