Min változtassak, és hogyan? (képpel)
Sziasztok! Szeretnék jobban kinézni, és ebben kérném a segítségeteket, hogy szerintetek mit kellene tennem. 174 cm vagyok, 55 kg (még középiskolás).
(Ezt a kérdést feltettem már az Egyéb Kérdések topicban, de bízom benne, hogy Ti tudtok gyakorlati tanácsot adni.)
Fogynod nem kéne, az biztos... Egy jó étrend, súlyzós edzés, ha az alakodon akarsz változtatni. Na meg türelem, egy jó testben simán benne van 1+ év is.
Ha az edzés és az étrend része érdekel, tényleg akarsz változtatni, akkor Sárga Kapszula.
Btw, a kopott körömlakk eléggé igénytelen benyomást kelt szerintem is.
Köszönöm a segítséget! Már hallottam a Sárga Kapszuláról, de akkor most alaposabban utánanézek.
(A kopott köröm szerintem is igénytelen, csúnya, de azóta már újralakkoztam.)
Szerintem jó alakod van..
És magas is vagy, egy jó frizura(másról a kép alapján nem tudok nyilatkozni) előnyös öltözködés és kész.
Nyilván sporttal lehet fejleszteni az alakot, de fogyni vagy ilyesmi egyátalán kell.
Szerintem alapjába véve jól nézel ki, a combodat feszesítsd meg karokra lehet kézisúlyzókkal dolgozni. Meg egy picit napozz, az is fontos! (Tényleg napozz, ne szolizz!)
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!