Hány kilónak nézek ki? Hogyan változtassak? (képpel)
Figyelt kérdés
172 cm vagyok. Leginkább a combjaimmal vannak problémáim, szeretném, ha vékonyabbak lennének. A hasam meg kb ilyen lapos reggelente, de miután kajálok, már nem annyira. Ezen a nagyobb hasizom segítene, vagy akkor is dudorodna?
Szóval hány kilónak nézek ki?
2011. aug. 12. 17:55
3/26 anonim válasza:
Szerintem nem igen lehetsz több 60 kg-nál, itt már csak szálkásítani lehetne, ha a combod idegesíts keress olyan gyakorlatokat amik direkt a combra hatnak!
5/26 anonim válasza:
18:02 Szerintem ő Andi inkább. :D
6/26 anonim válasza:
kéne sportolni és nem lennél ilyen plöttyedt
7/26 bix válasza:
és mit ér vele ha oda hat baze? neki lesz helyi fogyás? szólj ha tegnap óta feltalálták, ugyanis tegnap is sírva feküdtem le hogy a rákot kutatják, a helyi fogyást meg nem...
istenem...
8/26 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi válaszokat. :) Már fogytam 8 kilót, kb mennyit kéne még fogynom?
2011. aug. 12. 18:07
9/26 anonim válasza:
Bix hogy te mekkora egy bunkó vagy!
Egyébként meg nem sokat kell fogynod szerintem valamit sportolnod kellene!
10/26 anonim válasza:
Szerintem nem fogynod kéne,hanem sportolni..Hiába fogysz le még pár kilót ha a tested idomtalan..Nincs semmi szép alakod.Nem vagy kövér,csak semmi nincs rajtad.Sportolj hogy legyen szép formás alakod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!