Hány kilónak nézek ki? Hogyan változtassak? (képpel)
172 cm vagyok. Leginkább a combjaimmal vannak problémáim, szeretném, ha vékonyabbak lennének. A hasam meg kb ilyen lapos reggelente, de miután kajálok, már nem annyira. Ezen a nagyobb hasizom segítene, vagy akkor is dudorodna?
Szóval hány kilónak nézek ki?
Szerintem látszik valamennyire a sportolás, csak van még némi felesleged.
Nagyon max. 4-5 kg-ot kellene fogynod, elsősorban a combodon "zavaró" a felesleg.
Diétázzál és folytasd és a futást egészítsd ki súlyzós edzéssel.
Az eddigi NORMÁLIS válaszokat köszönöm szépen.
A többieknek pedig azt üzenem, nem értem, miért nem lehet megtisztelni egy normális válasszal a másik embert, aki elég sokat tett azért, hogy változtasson a kinézetén, akkor is, ha még nem tökéletes az eredmény. Főleg egy fogyókúrás fórumon.... -.-
65 kg körül lehetsz szerintem.:)
És biztos nagy munkád volt abban a leadott 8 kg-ban. Én is éppen ezzel szenvedek most:D
Ne vedd fel a hülye válaszokat, gyakorikérdések dugig van ilyenekkel. Csak unatkoznak és osztják a bölcsességeiket:D
Hány cm a combod a legvastagabb részén?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!