Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Insanity vagy P90X? (lent képpel)

Insanity vagy P90X? (lent képpel)

Figyelt kérdés

Insanityt már próbáltam, p90x egyelőre ismeretlen. Az Insanity Asylum is megvan, de félek, hogy azt nem bírnám (egyszer elkezdtem de nem volt vele nagy karrierem).

Melyiket ajánljátok, egy ilyen test, erőnlét megalapozásához?

[link]

[link]

2015. szept. 27. 10:56
 1/2 anonim válasza:
A P90X-et még nem próbáltam,de az Insanity-t már végig csináltam egyszer...kegyetlen jó volt :D én csak ajánlani tudom. Nemrég kezdtem el a Focus T25-öt,de az is jónak tűnik,bár nem olyan intenzív,mint az Insanity. :)
2015. szept. 27. 11:11
 2/2 anonim ***** válasza:
Az hogy milyen tested lesz genetika függő. Én a P90X-el kezdtem alap izomzat megalapítására elég jó (erőt nem igen ad). Insanity után a kardiós napok lazák lesznek. Pár év kettlebell és nehéz súlyzós edzés után azt tudom mondani, hogy egyik sem nagy szám, egy átlag embernek lehet újdonság. Asylum is csak hozzászoktatás kérdése, 3X végig csináltam kb, hozzá lehet szokni simán. Erőt az sem nagyon ad, max állóképességet. Ha olyan erőnlétet akarsz mint a képeken, azt kéne csinálnod amit ők csinálnak. Gondolom valami alap erőnlét csak van már.
2015. szept. 27. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!