Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon rossz vagyok tesiből....

Nagyon rossz vagyok tesiből. Nagyon számít ez a fiúknál?

Figyelt kérdés

Csak félek hogy emiatt nem lesz barátom, már most kiröhögnek mi lesz még a gimiben? Előre félek:(:(

Légyszi válaszoljatok!

2010. márc. 31. 19:16
 1/6 anonim ***** válasza:
hogy érted azt hogy rossz vagy tesiből? kövér vagy vagy micsoda? nem vágom bocs :D
2010. márc. 31. 19:25
 2/6 anonim ***** válasza:
Most te vagy fiú, és félsz hogy kiröhögnek, vagy lány vagy, és úgy röhögnek ki a fiúk?
2010. márc. 31. 19:25
 3/6 anonim válasza:
Szerintem ez nem olyan fontos plána ha külön van tesi fiuknak és lányoknak.
2010. márc. 31. 19:26
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a saját primitívségük, hogy kiröhögnek!

Nálunk annyiból áll a tesióra, hogy 10 kör futás a teremben, mi kihozzuk 3-4en a dobbantót oszt szaltózgatunk, a fociőrültek meg mennek ki rúgni a bőrt. A lányok meg ülnek és növesztik a seggüket a padon.

Ez elég hülyeség, hogy azért nem lesz barátod mert szar vagy tesiből XD. Én nem úgy udvarolok, hogy melyik csaj jobb matekból vagy ilyenek :D:D. Az már más téma, hogy szeretem a sportosabb lányokat.

2010. márc. 31. 21:38
 5/6 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kövér, nem az a baj, egyszerűen nem jó a mozgásom vagy nem tudom:S Pl kézen állás meg ilyenek nem mennem olyan jól, meg kötélmászás...de általában ha vmit csinálok az mindig rossz lesz.

Lány vagyok.

2010. ápr. 1. 14:45
 6/6 anonim ***** válasza:
szerintem mindenki leszarja
2010. ápr. 3. 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!