Ha rossz vagyok kémiából, fizikából és tesiből, attól még felvehetnek a Szent László Gimnáziumba, ami Kőbányán van?
Figyelt kérdés
2009. szept. 5. 12:13
1/10 anonim válasza:
Hát, ha ezek a felvételi tárgyak, akkor nem vennék mérget rá. De egy próbát megér, semmit nem veszítesz.
3/10 anonim válasza:
# Trmészetesen, felvehetnek. - javítva.
4/10 A kérdező kommentje:
olasz kéttannyelvű osztályába szeretnék menni
2009. szept. 5. 12:57
5/10 anonim válasza:
Szerintem felvehetnek:)A lényeg ,hogy a felvételi vizsgáid jól sikerüljenek gyúrj azokra a tárgyakra és melletük fektess több időt a fizikára ,kémiára és a tesi (no comment)...Én nagyon rossz voltam matekból és fizikából ,mégis felvettek A károlyiba Spanyol 2tannyelvűbe;)Sok sikert!
6/10 A kérdező kommentje:
lehet, hogy inkább én is a károlyiba akarok menni... jobban tetszik a spanyol
2009. szept. 7. 00:02
7/10 A kérdező kommentje:
vagy inkább mégsem.xD
ma voltam lászlóban nyílt napon és nagyon-nagyon megtetszett... midnenképpen be szeretnék jutni...
2009. nov. 10. 21:03
8/10 anonim válasza:
ha két tanítási nyelvűbe mész, akkor elsősorban a nyelvet nézik, hogy tényleg jó vagy-e belőle. Azután figyelik a matekot, magyart.. fizika, tesi, kémia nem számít, de a suliban majd keményen kell tanulnod!
9/10 anonim válasza:
Olaszon nincs szóbeli (felvételi)
10/10 anonim válasza:
De persze van a központi (írásbeli)
matekból (is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!