Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagyon rossz vagyok tesiből....

Nagyon rossz vagyok tesiből. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Mindenféle idióta gyakorlatot kell csinálnunk: gerendán járás, szekrény ugrás, szekrényugrásból bukfenc, tigris bukfenc, magasugrás stb... Borzasztó tériszonyom van, (még egy székre is alig merek felállni, nemhogy ilyeneket csinálni!!!) és tényleg én vagyok a legroszabb tesis az osztból! De ez nem is lenne baj, csak az a probléma, hogy nagyon szigorú a tanárunk, és nincs kibúvó, hogy ne tesizzek, ő számonkéri, punktum! Múltkor is, volt vmi gyakorlat, és csak egy nagyot estem, és nem szeretném ezt mégegszer!! Mit csináljak?? Ha gyógytesis lennék nem kéne járnom, (látom többieket)megoldható vhogy a gyógytesi???
2010. febr. 23. 21:22
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha valami bajod van, akkor mehetsz gyógytesire. Orvos tud kiírni. De talán nem úgy kellene hozzáállnod, hogy "hadd ne tesizzek", hanem kutyaharapást szőrével, igyekezz minél jobban csinálni. Tapasztalatból beszélek, én is ilyen voltam. Képes voltam magamra borítani az ötrészes szekrényt és leesni a felemás korlát tetejéről a szőnyeg mellé (mondjuk az fájt is nagyon). Azt csináltam, hogy megkértem a tanárt, hogy mivel látja ő is, hogy béna vagyok, segítsen, mutasson olyan gyakorlatokat, amivel fejlődhetek, illetve tegye lehetővé, hogy azokat végezzem órán. Pl. alacsonyabb szekrényen ugrottam, tripla szőnyeg fölött csináltam a gyakorlatokat és mindig valakinek figyelnie kellett rám. Nem mondom, hogy én lettem a legjobb tornász, de a tanárunk nagyon értékelte ezt a hozzáállást. A nyafogós csajok eleve elásták maguk előtte, de azáltal, hogy látta rajtam, hogy nem az a célom, hogy kibújjak a feladat alól, hanem próbálom megtalálni a megoldást, végül a kedvence lettem. Talán neked is hasonlóval kellene megpróbálkoznod. A szigorú tanárok általában korrektek is, ha korrekt kéréssel fordulsz hozzá, örülnek és segítenek (kimenteni magad mindeáron nem korrekt - segítséget kérni, hogy megtanuld az anyagot nem csak korrekt, de dicséretes is)!
2010. febr. 23. 21:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Én gyógytesis voltam. Ne gondoldd, hogy jobb. Ott is ugyanúgy kell tornázni, igaz kicsit másabb feladatokkal. Ahogy az elöttem válaszoló már írta, kérj tanácsot a tesitanártól, tényleg segítőkészek a szigorúak. Csinálj meg minden feladatot, még ha bénának érzed is magad, ne szégyelld. A lényeg, hogy próbáld meg, de komolyan, ne vicceld el. A többiek, meg ha kiröhögnek, nevess együtt velük. Szakközépben már rendes tesire jártam. Az osztályunkban volt 29 fiú és 3-an voltunk lányok. Eleinte nagyon rosszul éreztem magamat a fiúk között. Béna is voltam, nem is voltam az a karcsú alkat. A késöbbiekben én voltam az egyetlen lány, aki beállt focizni a fiúkkal, és még jól is ment, versengtek értem, hogy melyik csapatba legyek.
2010. febr. 24. 17:33
 3/5 A kérdező kommentje:

köszi a tanácsokat!

én mindig is halálosan komolyan vettem a tesit, de most már mindig úgy megyek oda hogy remeg a lábam és a hasam meg görcsöl. emellet aztmondták, hogy gerinc ferdülésem van. én örülökneki,mert most kipróbálhatoma gyógytesit. ott miket szoktak csinálni??

2010. febr. 25. 16:57
 4/5 anonim ***** válasza:

Én a gyógytesis válaszoló vagyok.

(x-el kell helyettesitenem egy bizonyos betűt, mert tönkrement, remélem kitalálox melyik az)

Én azért nem szerettem járni, mert tanítási ixő után külön el kellett mennem tornázni. Amúgy sok hátizom gyakorlatot és nyújtó gyakorlatot csináltunk. Az óra végén szinte minxíg kosárlabxáztunk. Ha valamit rosszúl csináltam, akkor a tanár oxajött megmutatni, hogy mi a helyes móxja a felaxat elvégzésének. Futni is kellett, xe jóval kevesebbett, mint sima tesin. Itt nem kell uxrálni minxenféle xolgokról, xolgokra.

2010. febr. 26. 14:01
 5/5 A kérdező kommentje:
igen, nemkem pont ezért szimpib a gyógytesi!
2010. febr. 27. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!