Nagyon rossz vagyok tesiből. Mit csináljak?
köszi a tanácsokat!
én mindig is halálosan komolyan vettem a tesit, de most már mindig úgy megyek oda hogy remeg a lábam és a hasam meg görcsöl. emellet aztmondták, hogy gerinc ferdülésem van. én örülökneki,mert most kipróbálhatoma gyógytesit. ott miket szoktak csinálni??
Én a gyógytesis válaszoló vagyok.
(x-el kell helyettesitenem egy bizonyos betűt, mert tönkrement, remélem kitalálox melyik az)
Én azért nem szerettem járni, mert tanítási ixő után külön el kellett mennem tornázni. Amúgy sok hátizom gyakorlatot és nyújtó gyakorlatot csináltunk. Az óra végén szinte minxíg kosárlabxáztunk. Ha valamit rosszúl csináltam, akkor a tanár oxajött megmutatni, hogy mi a helyes móxja a felaxat elvégzésének. Futni is kellett, xe jóval kevesebbett, mint sima tesin. Itt nem kell uxrálni minxenféle xolgokról, xolgokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!