A túl sok futásnak lehet valami hátránya?
Figyelt kérdés
3 hónapja futok rendszeresen, eleinte 2-3 km ment csak. Ma már viszont 7,3 km ment, 4-5 napja 7 km, sokszor egyszerűen nem érzem hogy elfáradok. Csak azért kérdezem mert félek hogy lesérülök.. Okosabb lenne megelégednem 5-6 km-el még akkor is ha érzem, hogy többet bírok? 2-3 naponta járok el futni.2016. jan. 30. 14:11
1/7 Szabi.L válasza:
Ízületi kopás. Más nemigazán. Attól függ mi számít hátránynak?
2/7 A kérdező kommentje:
sérüléstől félek pl: izomszakadás mert ennyit korábban nem szoktam futni max 5öt, de akkor már a halálomon voltam most kb 4-5 km után fáradok el
2016. jan. 30. 14:18
3/7 A kérdező kommentje:
persze nem azt mondom hogy rossz fejlődök :D
2016. jan. 30. 14:18
4/7 Szabi.L válasza:
Izomszakadás :D:D dehogyis, ne viccelj már
A futás viszonylag biztonságos sport. Sérüléstől nem kell félj, legfeljebb kimegy a bokád vagy valami hasonló.
5/7 A kérdező kommentje:
én halottam már olyat hogy futás közben izomszakadása lett a gyereknek, de én annyira nem értek hozzá.. :)
azért köszi :)
2016. jan. 30. 19:04
6/7 Sunshinedoll válasza:
Tönkremennek az ízületeid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!