Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy kezdő hogyan álljon neki...

Egy kezdő hogyan álljon neki a futásnak?

Figyelt kérdés
gondolok itt arra, hogy mekkora távokat fussak, milyen intenzitással, mennyi ideig, milyen gyakran stb.. nincs túlsúlyom, csak fittebb szeretnék lenni. általánosban kifejezetten jó futó voltam, de már évek óta nem nagyon mozogtam rendszeresen.

2015. ápr. 3. 12:30
 1/3 anonim válasza:
7%
Szerintem, ugye futás előtt jó sokat nyújts, utána eleinte rövidebbeket kocogós tempóban, aztán pár nap max egy hét után jöhet ugyanez a táv már intenzívebben, és mikor már hozzászokott a szervezeted hogy ugyanazt a távot bírod egyre nagyobb intenzitással futni, akkor növelheted a távot. És ne felejts el a végén is nyújtani hogy elkerüld a húzódásokat! Remélem segítettem :)
2015. ápr. 3. 12:49
 2/3 anonim válasza:

Itt sok hasznos dolgot találsz edzésterveket kezdőknek tippeket étrendet stb:

[link]

Nem ez alapján kezdtem el futni de egy jó tanács:a rossz cipőválasztás miatt hagyják abba a futást legtöbben, én is majdnem beleestem ebbe.

2015. ápr. 4. 11:10
 3/3 Csiß ***** válasza:
Kezdésnek (kb 2-3 hétig) elég lesz 4-5 km (kb 30 perc).1 perc kocogás,1-1,5 perc tempós séta.Szépen lassan hozzá szokik a szervezeted.
2015. ápr. 4. 11:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!